Etusivu | Kennelesittely | Koirani | Kasvatit | Pentuja | Linkit | Blogi


1 · A · E · H · I · J · B · K · L · M · N · O · P · R

Taikahallan O-pentue


i. Sagamainen Shamaani

Shamaani Koiranetissä
e. Taikahallan Jokaillantähti

Iitu Koiranetissäs. 21.6.2010

Lapinkoira

3n + 4u
n Taikahallan Orvokki Tähtisilmä
n Taikahallan Oma Iltatähti
n Taikahallan Onnentähti Kuu
Taikahallan Oiva Shamaani
Taikahallan Oikeasti Taikuri
u Taikahallan Oodin Joikaaja
u Taikahallan Outa Velho
TAIKAHALLAN ORVOKKI TÄHTISILMÄ

Tuli jäi kotiin. Tuli kasvoi isoksi nartuksi, kovin karvainen ja nätti se on. Ainoa minua häiritsevä vika on turhan luisu lantio ja siitä johtuvat niukahkot takakulmaukset sekä takakorkeus. Agilityä olemme aloitelleet, kyllä Tuli tekee mitä pyydetään, mutta mitään suurta innostusta lajiin se ei vielä ole ilmaissut.

Koiranetissä


 TAIKAHALLAN OMA ILTATÄHTI

Halla on sijoituskoira. Lisää Hallasta omalla sivullaan.

Koiranetissä

TAIKAHALLAN ONNENTÄHTI KUU

Pentueen pienin ja pari ensimmäistä päivää jouduin avustamaan sitä syömisessä, voi sitä onnea kun ensimmäisen kerran löysin Lunaksi ristityn neitikoiran syömästä ihan oma-aloitteisesti! Kun alkuun pääsi niin aikamoinen kyynärpäätaktiikan käyttäjä siitä tuli, ei isommille hävinny laisinkaan. Lunaa katsoessani sitä kuvaavaksi sanaksi valikoitui joka kerta "hienostunut", sellainen hieno, herkkä, keijukaismainen pentu se oli meillä ollessaan. 

Koiranetissä

 


TAIKAHALLAN OIVA SHAMAANI

Kutsumanimensä Sulo sai siitä, kun se oli kuvien perusteella niin suloinen! Hirmuisen nätti se onkin ja luonteeltaan aika rauhallinen tuumailija. Sulon uusi koti sijaitsee Nastolassa ja tulevaisuuden tehtävä on perheen lenkkeilykaverina toimiminen elämän sulostuttamisen lisäksi.

Omistajan kertomaa:

Sulo on viettänyt tänään 1-vuotisynttäreitään. Lenkillä on käyty normaalisti, mutta koirankeksejä on syöty vähän tavallista enemmän.
Kuten kuvista näkyy, toinen korva jäi mainiosti luppaan ja olemme siitä hyvillämme. Välillä, jos on jotain oikein tärkeää kuunneltavaa,
sekin nousee pystyyn.

Ukkonen ei Suloa pelota pätkääkään. Tänäänkin on ollut aikamoinen myräkkä ja sähkötkin poikki pari kertaa. Sulo ei ole jyrinästä moksiskaan, vaan lähtee reippaasti lenkille.

Veneilyyn Sulo on tottunut hienosti. Ensimmäinen laiturille hyppy veneestä tosin jäi lyhyeksi, mutta siitä selvittiin pienellä
uintireissulla eikä traumoja jäänyt, kun ei samassa paikassa
hyppääminen pelota ollenkaan...


Koiranetissä
 


TAIKAHALLAN OIKEASTI TAIKURI

Yuki muutti tänne lähelle Kaamaseen ja tulevaisuudessa siitä toivottavasti tulee toimiva porokoira. Luonteeltaan Yuki on tosi cool tyyppi, ei vähästä hätkähdä. Mönkijän kyydissä se on kuin kotonaan, pistää makoilemaan tyynen rauhallisesti kun lähtevät ajamaan.

KoiranetissäTAIKAHALLAN OODIN JOIKAAJA

Joiku löyti kodin siskonsa Lunan emännän vanhempien luota ja asuu nykyään Oulussa.


Koiranetissä
TAIKAHALLAN OUTA VELHO

Curke pääsi porokoiraoppiin Menesjärvelle. Omistajaperhe valitsi Curken luonteen lisäksi sillä perusteella, että se muistutti kovasti
emännän vanhempien entisiä porokoiria. Hyvin koira on kuulemma porojen kanssa pärjännyt!

Omistajan kertomaa:

Terveisiä täältä porojen keskeltä. Kuten kuvasta näkyy, tositoimia on jo harjoiteltu. Velho eli "Curge" on nopeaoppinen ja helppo
koulutettava - ainakin tässä vaiheessa. Voihan olla että uhmaikä on vasta tuloillaan... Kovin pahoja ei ole vielä päässyt tekemään, mitä nyt jonkun kerran on omatoimisesti ottanut poroparttion ja haukuttanut  pois pihalta. Tästäkään emme ole varsinaisesti kovasti moittineet, pääasia että haukku kulkee. Muutaman kerran on Petri käyttänyt tokassa haukuttamassa poroja, pakkasta on vain ollut välillä turhan paljon ja se on rajoittanut harjoittelua. Onneksi kelit näyttävät paranevan ja päästään kunnolla hommiin. Moottorikelkan kyytiin tulee pyydettäessä ja pitemmät matkat istuu reessä mallikkaasti. Taittokorvat taisivat Curgelle jäädä - vaikkakin oikea korva näyttäisi välillä yrittävän pystyyn, kun oikein kovasti innostutaan.. Mutta sehän on vain persoonallinen piirre.


Koiranetissä