Etusivu | Kennelesittely | Koirani | Kasvatit | Pentuja | Linkit | Blogi


1 · A · E · H · I · J · B · K · L · M · N · O · P · R

Taikahallan K-pentue


i. Juffa

Juffa Koiranetissä
e. Tiitiäisen Janna

Hilla Koiranetissä
s. 18.5.2008

Lapinkoira

2n + 3u
n Taikahallan Kaarnikanvarpu
n Taikahallan Katajanmarja
u Taikahallan Kuusenkerkkä
u Taikahallan Kuusikiekerö
u Taikahallan Kelontekemä


TAIKAHALLAN KAARNIKANVARPU

Nuppu on sijoituskoira.

Lisää Nupusta omalla sivullaan.

Nuppu KoiranetissäTAIKAHALLAN KATAJANMARJA

Katajanmarjasta toivottavasti tulee aikuisena ihan oikea porokoira! Ainakin porokoiraoppiin se pääsee Norjan Kautokeinoon. Uskoisin tässä pennussa olevan ainesta työhommiin, luonteeltaan se on hyvin ihmisrakas, mutta toisaalta omatoiminenkin ja siinä on mielestäni sopivasti pippuria näyttämään poroille kaapin paikkaa. Aika näyttää pitääkö käsitykseni paikkansa!  


Katajanmarja Koiranetissä


TAIKAHALLAN KUUSENKERKKÄ

Ruffe asuu Rovaniemen lähellä. Sen näkö huonontui ja perhe käytti sen silmätarkastuksessa, tuloksena hc. Todella harmillista! Nuorella iällä löytyvä hc on suhteellisen harvinainen lapinkoirilla.

Ruffe Koiranetissä
TAIKAHALLAN KUUSIKIEKERÖ

Makke asuu Rovaniemellä. Se on steriloitu turhan voimakkaan sukuvietin takia, nyt elämä on Makkella helpompaa kun ei tarvitse stressata kaikkia tuoksuja.

Omistajan kertomaa:

Pieni kiusanhenki, päällepäsmäri. Kaikin puoli mahottoman ihana. Hellyydenkipiä hössöttäjä. Palleja kevyemmäksi on poitsu tullu sitten viime kuulumisien. Tuossa vuojen alussa leikkautin siltä ne pois. Sain sitä vouhotusta vähän vähemmälle. Se oli jatkuvaa itkemistä aina ku oltiin lenkillä ja kovin "seksikäs koira" oli muutenki, niinku eläinlääkäriki totes. Saimpa sellaset kokonaan pois. Viimeksi kerroin muistaakseni myös siitä kuinka makke jyrsii häntäänsä, mutta nyt on karvat kasvanu takasin, joten se ongelma näyttää nyt loppuneen.

Makke KoiranetissäTAIKAHALLAN KELONTEKEMÄ

Kelontekemästä eli Herkosta toivottavasti tulee aikuisena ihan oikea porokoira! Ainakin porokoiraoppiin se pääsee Pelloon. Herkossa on mielestäni aineksia moneenkin asiaan, se on toisaalta hyvin rauhallinen tarkkailija, äärettömän ihmisrakas ja tykkää makoilla jaloissa, toisaalta se on sitten hyvin touhukas ja vilkas ja pyrkii pomottamaan muita pentuja. 

Herkko Koiranetissä