Etusivu | Kennelesittely | Koirani | Kasvatit | Pentuja | Linkit | Blogi


1 · A · E · H · I · J · B · K · L · M · N · O · P · R

Taikahallan L-pentue


i. Frodo

Frodo Koiranetissä
e. Villi-Joikhu Pusumaakari

Usva Koiranetissäs. 24.5.2008

Lapinkoira

3n + 6u
n Taikahallan Lapintaika
n Taikahallan Lapinlumo
n Taikahallan Lapinloru
u Taikahallan Lapinlaulu
u Taikahallan Luonnonvoima
u Taikahallan Luonnonlumous
u Taikahallan Lemmenloitsu
u Taikahallan Lemmenliekki
u Taikahallan LemmenlieskaTAIKAHALLAN LAPINTAIKA

Taika on kaunis ja mukavaluontoinen narttu. Jalostuskäytöstä jätin sen pois lähisuvussa esiintyneiden hc-tapausten vuoksi.

Taika Koiranetissä

TAIKAHALLAN LAPINLUMO

Lapinlumo on kotoisammin Ronja. Ronjasta tuli etelän likka eli uusi koti on Nokialla. Luonteeltaan Ronja tuntuu olevan hyvinkin narttumainen, vähän miettii eka ennen kuin tekee. Ronja on tämän pentueen nartuista meillä pisimpään ja on kyllä ehtinyt hurmata käytöksellään, sellainen iloinen pusuttaja tämä on, emäänsä tullut! Nimensä veroinen tyllerö ehdottomasti!  

Ronja Koiranetissä
TAIKAHALLAN LAPINLORU

Lapinlorusta tuli Iiris. Iiris asustaa Kittilän kupeessa ja pentuja katsomaan tulleen tulevan omistajansa hurmasi aika lailla välittömästi. Uudessa kodissaan sama homma on jatkunut, ihmiset lakoavat Iiriksen jalkoihin... ;D

Iiris Koiranetissä


 TAIKAHALLAN LAPINLAULU

Lapinlaulu eli Manu on toivon mukaan tuleva porokoira. Aika näyttää, onko siitä "isoveli" Masin paikan täyttäjäksi. Luonteeltaan se on mielestäni sellainen, että luulisi pärjäävän poroille ihan hyvin. Topakka poika se on, uudessa kodissa käy tuttavallisesti kiinni kaikkien lahkeisiin ja on tutustunut kaikkeen uuteen juttuun hyvin tarmokkaasti.  

Manu Koiranetissä
TAIKAHALLAN LUONNONVOIMA

Luonnonvoima eli Routa asuu tätä nykyä Rovaniemellä. Luonteeltaan se on aika voimakastahtoinen tuumailija, joka kuitenkin on yhteistyökykyinen tarpeen tullen. 

Routa Koiranetissä


TAIKAHALLAN LUONNONLUMOUS

Luonnonlumous on ehdottomasti nimensä veroinen, lumoava luonteeltaan ja ulkonäöltäänkin. Eppu muuttaa piakkoin omaan kotiinsa Kittilään. Pentua valittaessa tuleva omistaja oli ensin kallistunut toiseen urokseen, mutta kun Eppu heräsi päikkäreiltään ja kömpi esiin niin valinta oli sillä selvä, tais olla vähän niinku rakkautta ensi silmäyksellä! Eppu on kiva ja iloinen pikkuveijari ja tuolla naamalla se kyllä hurmaa kenet tahansa! 

Eppu Koiranetissä
TAIKAHALLAN LEMMENLOITSU

Lemmenloitsu eli kotoisammin Tomi asuu Sodankylän kupeessa. Tulevan emäntänsä se hurmasi kyllä aika lailla välittömästi olemuksellaan, sellainen rauhallinen jössikkä kun oli. Uudessa kodissaan se on ollut alusta lähtien täysin sisäsiisti ja seuraa emäntäänsän kuin hai laivaa. On mukana kaikessa tekemisessä ja iltaisin komentaa ihmiset nukkumaan jos meinaavat mokomat jäädä valvomaan pikkuherra Tomin kömpiessä iltaunille! :D 


Tomi Koiranetissä


TAIKAHALLAN LEMMENLIEKKI

Lemmenliekki muutti Rovaniemelle ja sai nimen Bruno. Miehekäs nimi miehekkäälle koiranalulle! Bruno tykkäsi roikkua lahkeessa ja komentaa haukkuen, saa nähdä miten nämä harrastukset jatkuvat uudessa kodissa.

Hukka Koiranetissä

 
TAIKAHALLAN LEMMENLIESKA

Lemmenlieska eli Nuga muutti Utsjoelle parin koiratyllerön laumanjatkeeksi. Touhukas ja äänekäskin tämä poitsu on, tosin äänekkyys liittyy leikkitilanteisiin ainakin vielä tässä vaiheessa. Hupaisa pentu, joka nosti korvatkin pystyyn jo tuossa neljän viikon iässä! Myöhemmällä iällä Nuga muutti Stadin kundiksi. Nuga on mun eka kasvatti, jolla on todettu kivesvika, harmin paikka! 

Nuga Koiranetissä